Népszerű bejegyzések

2011. november 17., csütörtök

FELTÉTLENÜL OLVASD EL, MÁSKÉPP LÁTOD A VILÁGOT

Ha nem szeretsz olvasni,
Ha nem szeretsz túrázni,
Ha nem szeretsz evezni,
Ha nem szeretsz célt állítani,
De szeretnél
Akkor Neked való ez a könyv.

Ha pesszimista huhogók vesznek körül,
Ha megvalósítanád az álmaidat,
Ha kalandokra vágysz,
Ha éppen nincs film a tévédben,
Ha feldobnád magad valamivel,
Ha megismernél különleges embereket,
Ha....
Akkor olvasd el feltétlenül a ....

Én találkoztam velük és dedikálták az útleírást. Szeretek útleírást olvasni, kiváltképp értékes-híres embereket megismerni.
„A lehetőség, mindenki számára megadatott, hogy egy magasabb síkra emelkedjen. Nem kíván erőt vagy áldozatot. Egyszerűen meg kell változtatni, az elgondolásunkat, hogy mit képzelünk normálisnak. ”
Deepak Chopra --- Kajárik Béla nyomán


NAPSÜTÉSBEN A SZABADBAN, VAGY SZELLŐZETLEN HELYISÉGBEN?

„A lehetőség,mindenki számára megadatott, hogy egy magasabb síkra emelkedjen. Nem kíván erőt vagy áldozatot. Egyszerűen meg kell változtatni, az elgondolásunkat, hogy mit képzelünk normálisnak. ”
Deepak Chopra --- Kajárik Béla nyomán

Hetente 3-4 alkalommal teszek egy futókört lakóhelyem - városom környékén, lakott területen kívül 30-40 perc alatt. Tanulmányaim sora és személyes tapasztalataim bebizonyították számomra, hogy nagyon egészséges tevékenység minden évszakban.
Van egy nagyon erős társadalmi nyomás, mely e tevékenység ellen hat. Gyermekkorunkban az óvoda és az iskola, sok esetben a család is arra ösztönöz bennünket, hogy minél kevesebbet mozogjunk, szaladgáljunk. Oka ennek az életmódbeli alul-informáltság , az intézményi feltételek hiánya, a köztudat átformálása a kényelem irányába. (Esetlegesen a betegségipar kuncsaftkörének szándékos növelése, tiszta levegő esetén is szmogriadóval gátolni a szabadtéri mozgást-levegőzést, esetenként a szellőzetlen helyiségekben tartózkodás előnyben részesítése, egészségmegőrzés-mozgáskultúra elhelyezése értékrendünkben)

ÉLETERŐ - ÉLETÖRÖM = SZABADON A SZABADBAN