Népszerű bejegyzések

2011. december 19., hétfő

FONTOS VAGYOK ÖNMAGAMNAK?


SZERVEZETÜNK MINDEN NAPJA

"A betegségek számtalan elnevezése lényegtelen. Minden, ami fontos, az hogy betegségeinknek egyetlen oka van – a savas hulladék és toxinok túl nagy mennyisége testünkben"
A szervezet elsavasodása – a korszerű ember legnagyobb problémája, amelyről legtöbben nem is tudunk!
Elsődleges jelei: Kialvatlanság, Emésztési nehézségek és szorulás, Fogszuvasodás és foglepedék, Fertőzés és betegségérzékenység, Hajhullás, Bőrproblémák, Izomgörcsök, Depresszió, Libidóhiány, Allergiák…
Ez csak néhány probléma, amelyet a test elsavasodásának első fázisában hamar lehet észlelni. Ha a test elsavasodását nem szüntetjük meg, akkor ezek a problémák cukorbetegség, vesekövek, reuma, sőt rákos betegségek formájában jelentkeznek!
Mindenki ismeri a történeteket a túl magas koleszterinszintről, a túlsúly megsemmisítő hatásairól, a zsiradékok és szénhidrátok károsságáról. Az orvosok, illetve a sajtó, szüntelenül bombáz minket ezekkel a tényekkel. Elfeledik azonban, hogy mindent a kezdeténél lehet leginkább megoldani.
Mi az oka annak, hogy az emberiség kevésbé egészséges és ellenállóbb, mint mondjuk 100 vagy 200 évvel ezelőtt, annak ellenére, hogy az orvostudomány mérhetetlen fejlődésének vagyunk tanúi?
 A gondok többsége a test elsavasodásában rejlik, ez pedig a test túlzott és túl korai öregedését okozza. A test elsavasodását a korszerű élet ártalmai, az egyre rosszabb minőségű ételek, a stressz, az egészségtelen környezet, a naponkénti testmozgás hiánya okozzák.
A legtöbbet, amit ebben a pillanatban megtehetünk egészségünk és közérzetünk érdekében az, hogy újra felállítjuk testünk savassági egyensúlyát.
Nagyszerű megoldás a DXN termékek fogyasztása naponta: GANODERMA és SPIRULINA bőséges vízzel együtt.