Népszerű bejegyzések

2011. augusztus 1., hétfő

CSAK BÍRJUK SZUSSZAL

Az em­be­ri szer­ve­zet mű­kö­dé­sé­nek el­en­ged­he­tet­len fel­té­te­le a szer­vek fo­lya­ma­tos oxi­gén el­lá­tá­sa és a mű­kö­dé­sük so­rán ke­let­ke­zett szén­di­oxid el­tá­vo­lí­tá­sa. Ezt a fo­lya­ma­tot gáz­cse­ré­nek ne­vez­zük, és a tü­dő­ben zaj­lik.

Az oxi­gén tehát minden egyes szer­vünk szá­má­ra nél­kü­löz­he­tet­len „üzemanyag”.
Hi­á­nya egyes szer­vek működését ká­ro­sít­ja, mun­ká­ját hát­rál­tat­ja. Tö­me­gé­ben szer­ve­ze­tünk leg­na­gyobb oxi­gén fel­hasz­ná­ló­ja a szer­ve­zet moz­gá­sát biz­to­sí­tó váz­izom­zat. Oxi­gén hi­á­nyá­ban fá­ra­dé­kony lesz, az izom­erő gyen­gül és ha­ma­rabb ala­kul ki izom­láz.

Te­hát ha nö­vel­ni akar­juk ál­ló­ké­pes­sé­gün­ket, fo­koz­ni akar­juk tel­je­sít­mé­nyün­ket, szer­ve­ze­tünk­nek több oxi­gén­re van szük­sé­ge. Ezt pe­dig a tü­dőnk ké­pes biz­to­sí­ta­ni szá­munk­ra. Vi­gyáz­zunk rá, ne te­gyük tönk­re do­hány­zás­sal, ta­nul­junk meg he­lye­sen lé­le­gez­ni, for­dít­sunk több gon­dot kör­nye­ze­tünk­re, hogy mi­nél több friss, oxigén-dús le­vegőt lélegezzünk be.­ 

Rendszeres testmozgással, túrázással mindez elérhető.

Ha időnk kevés, alkalmazzuk a Természet ajándékát, a „gyógynövények királynőjét”!
DXN wellnesskávéban, teában, kakaóban, ételporban található pecsétviasz-gomba.
-- javítja a vörösvértestek oxigénszállító képességét, -- élénkíti a vérkeringést, -- méregtelenítő és tisztítja az érfalat, -- kedvezően befolyásolja a vérnyomást,  -- növeli a szövetek oxigén-telítettségét, -- optimalizálja a vér pH-értékét, -- vitaminnal és ásványi anyaggal látja el a szervezetet.



Magas szerves germánium-tartalma miatt, „oxigénraktárnak” is nevezik.


PECSÉTVIASZGOMBA / GANODERMA LUCIDUM